Sulkavan Urheilijat -41 Aikuisten suunnistuskoulu

Sinulle joka haluat

• Oppia lukemaan karttaa
  • Käyttämään kompassia
  • Oppia liikkumaan omatoimisesti metsässä, marjastamassa, sienestämässä tai retkeilemässä
  • Aloittaa uuden harrastuksen
  • Haaveilet Venlojen tai Jukolan viestiin osallistumisesta
  • Kurssi on suunnattu aikuisille, mutta myös lapset ovat tervetulleita mukaan. Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa suunnistuskokemusta. Myös jo hieman suunnistuskokemusta omaavat ovat tervetulleita.

Koulutukseen ovat tervetulleita myös jo suunnistusta harrastaneet

Ohjelma 2018 kevät

Jokaisen kurssi-illan ohjelma alkaa klo 17.00. Harjoituksen kesto on n. 1…2 h. Harjoitukset järjestetään kuntorastien yhteydessä.

Ti 15.5           Sulkavan liikuntahallin kahvio (Etelätuvantie)

To 7.6            Vilkaharju Camping (Vekarantie 349)

Ke 13.6         Tuonilahti (Luukkaanniementie 49)

• Ilmoittautumiset ensimmäisellä kerralla 15.5. Sulkavan liikuntahallilla
  • Suunnistuskouluun otetaan mukaan maksimissaan 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä
  • Sulkavan Urheilijat -41 aikuisten suunnistuskoulu maksaa 20 euroa
  • Maksu suoritetaan tilisiirtona Sulkavan Urheilijat -41 pankkitilille FI31 5437 0440 0036 24 15.5. klo 24:00 mennessä (viestikenttään tunnukseksi oma nimi/ask18) tai käteismaksulla 15.5. ilmoittautumisen yhteydessä
  • Maksuun sisältyy 3 kurssi-iltaa, kartat, kartan suojus, emit-kortin vuokra, ohjaus ja opetus, netissä julkaistava opetusmateriaali, kolme suunnistuskertaa Savonlinna seudun kuntorasteilla (kurssipäivien yhteydessä) sekä viimeisellä kerralla jaettava kurssitodistus.
  • Vaihtoehtoisesti voit liittyä myös Sulkavan Urheilijat -41 jäseneksi (aikuiset 20€, alle 16v 10€) ja saat jäsenmaksulla aikuisten suunnistuskoulun lisäksi mm. koko kauden Savonlinnan seudun kuntosuunnistukset. Jäseneksi voit liittyä Sulkavan Urheilijoiden www-sivuilla

Vakuutus

• Kurssin harjoituksiin osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla. Kurssilaisia ei ole vakuutettu Sulkavan Urheilijoiden puolesta.

Hiihtokilpailut Kukkomäellä 2018

17.1. ke klo 18 vapaa

7.2. ke klo 18 perinteinen

19.2. klo 18 vapaa

Myös viikolla 9 tulossa päiväkisat ja hiihtokoulua. Seruraa ilmoittelua Facessa sekä Sulkava -lehdessä.

Kaikki hiihdon ystävät tervetuloa!

SU-41/Sulkava kunta

YU-KERHO JATKUU PERJANTAISIN

Sulkavan liikuntahallilla perjantaisin alkaen 13.1. klo 17. Kerho tarkoitettu alakouluikäisille, myös eskarilaisia otetaan ryhmään vanhempien tuella. Kerho on maksuton mutta edellytämme seuran jäsenyyttä. Ohjaajalta saa lapulla tiedon miten jäseneksi liittyminen onnistuu. Kerhon kesto n 1h 30-45 min,

Kerhossa tehdään erityisesti yleisurheilua tukevia harjoitteita monipuolisesti mitkä kehittävät lapsen lihaskuntoa ja motoriikkaa. Tekee hyvää vaikka ei erityisesti harrastakaan yleisurheilua!

Ohjaajat Pinja Pylkkänen ja Joona Räisänen sekä Santeri MIkkonen

Tervetuloa uudet ja vanhat kerholaiset mukaan!