Puheenjohtajan palsta

Pj. Esa Repo puh. 0400893605

8.4.2015      Täällä olen

Kyselty on:  Eikö puheenjohtaja pidä palstaansa ? Täällä olen. Tekosyitä hiljaisuuteen voisin keksiä. Yksi parhaista voisi olla, että toimintaa riittää - ei malta kirjoitella tälle palstalle. Salasanat hukassa ym. ym. Mikään ei pidä paikkaansa. Meihin suomalaisiin miehiin iskee joskun vain  lorvimato. Nyt yritän sen karistaa. Ulkonakin on hieno päivä. Kohta lähden sinne. Mutta ensiksi muutamia ajatuksia:

Mennyt vuosi oli seurassamme upeaa aikaa. Moninaisia kuntoilutapahtumia pidimme ja saimme immeiset liikkeelle. Hyvä ! Kilpailijamme menestyivät koitoksissaan. Suomen mestaruuksia ja mitalisijoja tuli ropisemalla. Pistesijoja useita. Etenkin yleisurheilijat onnistuivat aivan mahtavasti. Tämän talven hallikisoissa on menestys jatkunut.  Ei sovi unohtaa myöskään soutua ja talvilajeja. Kirkkoveneissä pysyimme mitallikannassa ja ampumahiihdossa Holopaisen sisarukset ovat tehneet uutta lajialuevaltausta. Onnea kaikille. Jokaisen seuramme jäsenen suoritukselle annamme suosion osoituksemme.

Kesällä 2015 Vattenfall-loppukilpailujen järjestäminen on seurassamme iso juttu. Valmistelut ovat hyvällä mallillaan. Palataan aiheeseen. Nyt liikkeelle !

--------------------------------------------------------------------------------

17.1.2013     Tervehdys liikkunan ystävät !

Aloitan uutena seuramme valitsemana puheenjohtajana pitämään omaa palstaani. Tämä on uutta minulle kuten seurallammekin - yritän opetella. Päivittelen urheiluasioita silloin tällöin. Kuulutaan ja nähdään - olkaamme yhteyksissä. Ottakaa minuun vain rohkeasti yhteyttä. Viekäämme liikunnan iloa yhdessä eteenpäin!

Vuosi on alkanut tohinalla. Hiihtoladut ovat erinomaisessa kunnossa - kiitos Antille ja Jerille. Salivuorot pyörivät, pallopelit ym. harjoitukset kulkevat mallikkaasti. On meillä vaan pieneksi pitäjäksi monipuolista liikuntatoimintaa.

Kunnanvirastolla kunta ja ESLI kutsuivat koolle 10.1. yleisötilaisuuden: Mikä Sulkavalla liikuttaa ? Sali oli tupaten täynnä, arvioni n. 50 henk. Oli hienoa miten innolla Sulkavalla liikunta-asioihin suhtaudutaan. Kiitos kaikille osanottajille. Monia hyviä ideoita ja ajatuksia heräsi. Niitä kaikki pyrimme viemään eteenpäin. Palaan ideoihin tällä palstalla myöhemmissä kirjoituksissa.

Jäsenmaksulaput putkahtavat lähiviikkoina postitse kunkin perheen maksettavaksi. Jos maksua ei helmikuun aikana kuulu tai niissä on korjattavaa, niin ota yhteyttä sihteeri Ilpoon tai alekirjoittaneeseen korjataksemme puutteet.

Seuratkaa seuramme kotisivujen tapahtumatarjontaa ja Sulkava-lehteä - liikuntaa, kilpailuja ja harjoituksia on luvassa. Tavataan ladulla, salilla ja kylän raitilla. Hymyillään kevätauringon kanssa kilpaa.