Seuran esittely-liity jäseneksi!

Linkkejä

Sulkavan Urheilijat -41 on aktiivinen paikkakuntalaisten liikuttaja. Seura järjestää vuosittain lukuisia liikuntatapahtumia ja -kilpailuja niin lapsille kun aikuisillekin. Lisäksi seura osallistuu vuosittain lähiseudulla järjestettävien suurempien tapahtumien järjestelyihin muiden seurojen kanssa. Seurassa on seitsemän eri lajijaostoa josta löydät lisätietoa sivultamme. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Sulkavan kunta ja SU-41 on tehnyt sopimuksen kunnan liikuntatoimen hoidosta. Tarjouskilpailun seurauksena Sulkavan Urheilijat tuottaa kunnan liikutapalvelut  Vuosisuunnitelman mukaan seura on järjestänyt mm. uimakoulun, yleisurheilu-ja hiihtokilpailuja, ohjattua kuntosaliharjoittelua ja kerhoja nuorille ja lapsille. Kokemukset ovat puolin ja toisin myönteisiä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Puheenjohtaja: Esa Repo

Sihteeri: Ilpo Pakarinen

Nettisivut: Kati Seppänen

Jos haluat liittyä seuran jäseneksi täytä alla oleva lomake!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

LASTEN LIIKUNTAKERHO ALKAA 1.6.2020

Katso tiedote  ja seuraa Facebookia

Lisätietoja: Asko Toropainen 0440991132

Savonlinnan seudun omatoimirastit käynnistyvät

Savonlinnan seudun kuntosuunnistus toteutetaan kokoontumisrajoitusten takia huhti-toukokuussa ns. omatoimirasteina.

Kerran viikossa julkaistaan uusi harjoitus, jossa on tarjolla A-, B-, ja C-rata. Rasteilla on paperinen rastilippu kuukauden ajan. Leimasimia ja ajanottoa ei ole.

Kartan voi tulostaa käyttöönsä ilmaiseksi Olavin Rastin kuntosuunnistussivulta www.olavinrasti.net/kuntosuunnistus. Jos haluaa tulostetun kartan, ilmoittaudutaan Rastilipun kautta. Karttamaksu on tällöin 6 euroa.

Kevään omatoimirastien aikataulu:

Pe 10.4. Tanhuvaara, J Myllys
Pe 17.4. Soininmäki, J Pyykönen
Pe 24.4. Kerimäki, Kerimaa, P Inkeri
Pe 01.5. Punkaharju, Laukansaari E Oksa
Pe 08.5. Enonkoski, Laasala EnU
Pe 15.5. Sulkava, Kukkomäki Ilkka Partanen ja Mauri Ralli
Pe 22.5. Enonkoski, Vuorikoski EnU
Pe 29.5. Uimalampi, Heposuo

KATSO TARKEMMAT OHJEET www.olavinrasti.net/kuntosuunnistus

LIIKUNTAKERHO ALAKOULUIKÄISILLE JA ESKAREILLE ALKAA KE 21.8.2019

Ja jatkuu viime vuoden tapaan Sulkavan keskuskoulun salissa keskiviikkoisin klo 16:00-17.30.

Kerho on maksuton seuran jäsenille, ohjaajalta saa tiedot jäseneksi liittymisestä. Kerhossa leikitään ja pelataan ja tehdään monipuolisesti yleisurheilupanotteisia harjoitteita, jotka kehittävät lapsen motoriikkaa ja lihaskuntoa.

Kerho sopii kaikille, ei tarvitse olla yleisurheilun harrastaja.

TERVETULOA jatkamaan harrastusta tai aloittamaan uutta!

Ohjaajina Pinja Pylkkänen, Joona Räisänen, Piitu Lampilehto, Janna Hämäläinen ja Suvi Vehomäki

HIPPO-SUUNNISTUS- JA YLEISURHEILUKOULU 3.6.-8.8.2019

YU-KERHO JATKUU KESKIVIIKOISIN päivitys 20.9.2018

Sulkavan keskuskoululla keskiviikkoisin alkaen 26.7. klo 16.30. Kerho tarkoitettu alakouluikäisille, myös eskarilaisia otetaan ryhmään vanhempien tuella. Kerho on maksuton mutta edellytämme seuran jäsenyyttä. Ohjaajalta saa lapulla tiedon miten jäseneksi liittyminen onnistuu. Kerhon kesto n 1h 30-45 min,

Kerhossa tehdään erityisesti yleisurheilua tukevia harjoitteita monipuolisesti mitkä kehittävät lapsen lihaskuntoa ja motoriikkaa. Tekee hyvää vaikka ei erityisesti harrastakaan yleisurheilua!

Ohjaajat Pinja Pylkkänen ja Joona Räisänen

Tervetuloa uudet ja vanhat kerholaiset mukaan!