Seuran esittely-liity jäseneksi!

Linkkejä

Sulkavan Urheilijat -41 on aktiivinen paikkakuntalaisten liikuttaja. Seura järjestää vuosittain lukuisia liikuntatapahtumia ja -kilpailuja niin lapsille kun aikuisillekin. Lisäksi seura osallistuu vuosittain lähiseudulla järjestettävien suurempien tapahtumien järjestelyihin muiden seurojen kanssa. Seurassa on seitsemän eri lajijaostoa josta löydät lisätietoa sivultamme. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Sulkavan kunta ja SU-41 on tehnyt sopimuksen kunnan liikuntatoimen hoidosta. Tarjouskilpailun seurauksena Sulkavan Urheilijat tuottaa kunnan liikutapalvelut  Vuosisuunnitelman mukaan seura on järjestänyt mm. uimakoulun, yleisurheilu-ja hiihtokilpailuja, ohjattua kuntosaliharjoittelua ja kerhoja nuorille ja lapsille. Kokemukset ovat puolin ja toisin myönteisiä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Puheenjohtaja: Esa Repo

Sihteeri: Ilpo Pakarinen

Nettisivut: Kati Seppänen

Jos haluat liittyä seuran jäseneksi täytä alla oleva lomake!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.