Suunnistus

SuSi-suunnistus

SuSi-suunnistus on avoin pienimuotoinen suunnistustapahtuma. Suunnistustehtävä on vaihteleva ja reitit toivottavasti sopivat, joten tervetuloa mukaan nauttimaan syyssäästä ja Sulkavan mainioista maastoista.

X perinteinen SuSi-suunnistus Sulkavan Lohikoskensaloilla, Syrjäsaaren kämpällä 22.10.2016 klo 10.30.


 

X SuSi-suunnistusmaasto suuntautuu la 22. lokakuuta Syrjäsaaren kämpältä etelän - lännen suuntaan. A-rata on n. 15 km ja B-rata n. 10 km. Veikka Liljesröm suunnittelee kunniakirjat ensimmäisille SuSi-neuvoksille, jotka kymmenenen osallistumiskerran jälkeen nimetään.

Ilmoittautumiset pyydän tekemään joko tänne
fb-ryhmään https://www.facebook.com/groups/755519397887972/  
tai sähköpostiin ketturepo@gmail.com viimeistään torstaina 20.lokakuuta. Emme peri osanottomaksuja Su ja Oran jäseniltä. Muille on vapaaehtoinen maksu.

Lähdöt yhteislähtönä klo 10.30 Syrjäsaaren pihalta. Maali samassa paikassa. Emit leimaus. Ota oma kortti mukaan. Lainakortteja on muutamia. Ilmoita ilm. yhteydessä, jos tarvitset lainakortin. Karttamuovit ovat lähdössä tarjolla.

Kisan jälkeen kaikki pääsevät rantasaunalle pesulle ja uimaan. Ota uikkarit mukaan, koska yhteissauna miehille ja naisille. Lisätietoja annan haluaville.


Ratamestarina Esa Repo

 


ilmoittaudu mukaan >>
ketturepo@gmail.com


 

 

Ajo-ohje:    https://www.google.fi/maps/dir/Lohilahdentie+2050,+Sulkava/56440+Syrj%C3

Rastilipuilla opastus Lohilahdentien ja Piojärventien risteysestä perille. Matkaa Lohilahden kyläkeskuksesta Syrjäsaareen on 13,5 km.

 

Katso uudet Susi-suunnistussivut:  http://susi-suunnistus.blogspot.fi/

Susi-suunnistus löytyy myös Fasebookista. Siellä on kuvia edellisvuodelta.

Ei osanottomaksua.

t. Esa Repo, ratamestari 2016

 

 

 

Patikkaretkisarjasta ensimmäinen lähenee. Ti 7.6.2016 klo 18.00 kokoonnumme Lohilahden torille (kirkon alapuolella vanhojen makasiinien lähelle). Siitä siirrymme autoilla lähtöön Piojärventien tien varteen valtion salolle Remminsuon reunalle. Kävelemme patikkapolkua vanhan suojelumetsän läpi Kivijärven ja Kaksoislampien kautta kohti Huosio - Lieviskänjoki aluetta. Tahti on rauhallinen. Ketään ei jätetä porukasta. Vauhtihirmut voivat kulkea edellä omaan tahtiin pitemmälle. Paluu samaa uraa autoille. Eväs- ja juomataukoja pidämme sopivin välein.

Ottakaa omat eväät ja juomat mukaan reppuihinne. Matalavartisilla kengillä pärjää, jos ei pelkää niiden kostumista muutamissa märissä notkoissa. Kävelypatikointi kestää 2,5 - 3 tuntia. Kohde on ainutlaatuinen Sulkavan ja lähiseudun mitassa katsoen. Ikimetsä, lammet ja vaihteleva maasto antaa hienot puitteet kulkemiselle.

Kaikki ovat tervetulleita, urheiluseuran jäsenyyttä ei tarvita! Lisätietoja Esalta puh. 0400893605. Su-41 hiihto/suunnistusjaosto.